Een vraag buiten de FAQ?
Chat met ons of bel:

085 - 06 01 030

Ma-Vr: 09.00-19.00

Haarverdichtung Mann Fau Ergebnis

Wil je dikker haar krijgen? Hier de 7 beste opties!

Meer dan 100.000 mensen gebruiken al IMPERIO Haarvezels

Onzeker door je dunne haar of kale plekken?

Hier is jouw oplossing.
In 20 seconden weer vol en dik haar.

Wens je ook dat je vol, gelijkmatig haar had, wil je dikker haar krijgen en denk je soms dat je de enige ter wereld bent met kale plekken?

Stop met jezelf te vergelijken met covermodellen en Tv-sterren. Want de benijdenswaardige volheid van beroemdheden is zelden een geschenk van goede genen, maar veel meer het werk van een stylist die verstand heeft van haarverdikking zodat ze dikker haar krijgen.

Dat betekent:
Als je de trucs van de schoonheidselite kent, kun je ze ook gemakkelijk zelf toepassen!

Maar er zit een addertje onder het gras. Sommige haarverdikking is ontzettend duur, sommige zijn pijnlijk. En sommigen zijn beide. 

Plus, niet alle methoden voor haarverdikking zijn geschikt voor elk haartype.

We hebben een lijst van de beste niet-chirurgische methoden voor je samengesteld. Zo kun je ze direct vergelijken en tijd besparen bij het zoeken naar de haarverdikking die het beste bij je past.

HAARVERDIKKING BIJ DIFFUUS HAARVERLIES EN DUNNER WORDEND HAAR

Misschien heb je van nature dun haar of word je geteisterd door diffuse haaruitval?

Als je haar gelijkmatig over je hele hoofd dunner wordt, kan dit veroorzaakt worden door gebreksverschijnselen of hormonale schommelingen. Vrouwen kennen het hulpeloze gevoel maar al te goed als er plotseling steeds meer haar verdwijnt na een zwangerschap of tijdens de menopauze.

Maar we hebben hieronder ook de beste haarverdikkers voor erfelijke haaruitval – die vooral mannen treft – samengesteld.

Dus als je dikker en voller haar wilt, kun je hier jouw ideale haarverdikking vinden:

EXTENSIONS - DIKKER HAAR KRIJGEN EN LENGTE IN ÉÉN

Met extensions kun je je haar echt opleuken. Het principe is dat dunne strengen synthetisch of menselijk haar aan je eigen haar bevestigd worden.

Behalve om je haar dikker te maken, kunnen extensions ook gebruikt worden om je haar te verlengen.

Dikker Haar Krijgen met Keratin Bonding Extensions

KERATINE BONDING EXTENSIONS

…zijn van echt haar gemaakt en worden door middel van keratinebinding in het haar verwerkt. De keratine die in het haar zit wordt met ultrasoon geluid of hitte vloeibaar gemaakt en dan lok voor lok aan je eigen haar gehecht.

VERZORGING VAN KERATINE BONDING EXTENSIONS

De hechtpunten van de verlengstukken mogen na het aanbrengen niet in contact komen met sterke hitte. Je moet daarom voorzichtig zijn bij het föhnen, het gebruik van een stijltang of een krultang. 

Het is aan te bevelen verzorgingsproducten te gebruiken die compatibel zijn met bonding extensions. Zo mogen bijvoorbeeld noch je shampoo, noch je stylingproducten alcohol of siliconen bevatten. 

Voor het kammen kun je het beste een speciale extension-borstel of een kam met grove tanden gebruiken om te voorkomen dat je de hechtplekken beschadigt.

HOE LANG GAAN BONDING EXTENSIONS MEE?

Deze vorm van haarverdikking blijft tot 6 maanden bij de juiste verzorging.

WAT KOSTEN BONDING EXTENSIONS?

Afhankelijk van de lengte en de volheid van de lokken liggen de kosten voor bonding extensions ergens tussen een paar honderd en soms duizenden euro’s.

VOORDELEN
NADELEN

Dikker Haar Krijgen met Tape Extensions

TAPE IN EXTENSIONS

…danken hun naam aan het feit dat ze met zelfklevende hechtingspunten aan het haar vastgekleefd worden. De verbindingspunten zijn ca. 2,5 cm breed en worden in twee lagen, als een sandwich, verbonden met platte strengen van je eigen haar. Er is geen speciaal gereedschap of lijm nodig.

VERZORGING VAN TAPE IN EXTENSIONS

Gebruik alleen verzorgingsproducten zonder alcohol, anders bestaat het gevaar dat de kleefstof loslaat. Zorg er in het algemeen voor dat je voor extensions siliconenvrije shampoos gebruikt, zodat er zich geen afzettingen boven de lijm vormen. Stel tape in extensions niet bloot aan hoge hitte.

HOE LANG BLIJVEN TAPE IN EXTENSIONS ZITTEN?

Ze gaan ongeveer 6 – 8 weken mee voor ze opgestoken moeten worden.

HOEVEEL KOSTEN TAPE IN EXTENSIONS?

De kosten van tape in extensions bij een professional zijn zeer verschillend, maar beginnen bij een paar honderd euro. Je kunt ze echter ook als afzonderlijke strengen online kopen en ze thuis door een vriendin laten aanbrengen, als je wat wilt besparen.

VOORDELEN
NADELEN
WEAVE EXTENSIONS

…zijn zeer brede haarvlechten die in het haar genaaid worden. Het haar wordt op de punten op het hoofd heel strak gevlochten, zodat een smalle vlecht (cornrows) in horizontale richting ontstaat. Nu wordt met behulp van een speciale draad en naald het brede haarstuk eenvoudig op de vlecht genaaid.

HOE LANG GAAN WEAVE EXTENSIONS MEE EN HOEVEEL KOSTEN ZE?

Het geheel duurt maximaal 6 – 8 weken voor het vernieuwd moet worden en kost tussen 100 en 300 euro.

VOORDELEN
NADELEN

Dikker haar krijgen met Clip Extensions

CLIP-IN EXTENSIONS

…zijn haarvlechten die met behulp van haarklemmen direct aan je eigen haar bevestigd worden. Ze zijn geschikt als snel haarverdikkingsmiddel voor speciale gelegenheden of voor dagelijks gebruik. Met clip-in haarstukjes kun je zelfs een vleugje kleur toevoegen zonder je haar te hoeven verven.

Aan het eind van de dag moet je ze echter weer uittrekken, want ze kunnen je slaap verstoren of beschadigen.

WAT KOST DIKKER HAAR KRIJGEN MET CLIP-IN EXTENSIONS?

De kosten variëren sterk, afhankelijk van de grootte, lengte, materiaal en kwaliteit van het haar.

VOORDELEN
NADELEN
MICRORING EXTENSIONS OF STICK EXTENSIONS OM DIKKER HAAR TE KRIJGEN

Hiervoor worden dunne slierten gebruikt, die aan het eind samenkomen en een kleine speld vormen. Eerst wordt een streng van je eigen haar door een kleine metalen ring gehaald. Dan wordt de gelijknamige pin van de stick extension in de ring geduwd en met behulp van een tang samengedrukt.

HOE LANG GAAN MICRORING EXTENSIONS MEE?

Vergelijkbaar met bonding extensions is deze methode om dikker haar te krijgen zo’n 6 maanden maximaal, maar ze is zachter omdat er geen hitte of chemicaliën aan te pas komen.

WAT KOSTEN MICRORING EXTENSIONS?

De kosten liggen rond de 500 euro.

VOORDELEN
NADELEN

HAARVEZELS - GOEDKOOP DIKKER HAAR KRIJGEN VOOR ELK HAARTYPE

Haarvezels is de goedkoopste en snelste haarverdikker die er is. Of het nu om diffuus of erfelijk haarverlies gaat – iedereen kan haarvezels gebruiken zonder gebruik te hoeven maken van de dure diensten van een hairstylist.

Imperio Bottle Transparent Description

IMPERIO haarvezels bestaan uit kleine katoenen vezels die visueel samensmelten met je eigen haar en het onmiddellijk vele malen meer volheid geven.

Door de natuurlijke statische lading van je eigen haar blijven de vezels eraan kleven en laten het er dikker uitzien. Daardoor vallen je ogen niet langer op je kale hoofdhuid, maar op dik, goed verzorgd haar.

IMPERIO PREMIUM haarvezels zijn verkrijgbaar in 10 verschillende natuurlijke kleuren, zodat iedereen – ook met grijs of wit haar – een authentiek eindresultaat kan bereiken.

HOE LANG HOUDEN HAARVEZELS?

Haarverdikking met haarvezels werkt de hele dag en zelfs meerdere dagen als je wilt. Ook bij wind, regen, in de sauna en tijdens het sporten. Je kunt ze makkelijk meerdere dagen laten zitten. Pas als je je haar wast met je gebruikelijke shampoo spoel je ze eruit.

HOEVEEL KOSTEN HAARVEZELS?

Kijk hier voor de actuele prijs en de volumekortingen. IMPERIO haarvezels gaan meestal 3-6 maanden mee, zelfs bij dagelijks gebruik.

Als je wilt weten wat goede haarvezels zijn en hoe je het op de juiste manier gebruikt, check dan de video hierbeneden.

VOORDELEN
NADELEN

HAARMASCARA: HAAR MAKE-UP VOOR UITGROEI, MIDDENSCHEIDING EN BAARD

Imperio Ansatzpuder Schwebend

Als je je haar snel en gemakkelijk dikker haar wilt krijgen zonder veel geld uit te geven, is IMPERIO Haarmascara perfect voor jou. De discrete, kleine haarverdikker is een stevig poeder dat je met het bijbehorende sponsje kunt aanbrengen.

IMPERIO Hair Concealer is bijzonder geschikt voor het camoufleren van een dunner wordende haarlijn, het begin van terugwijkende haarlijnen of een dunner wordende scheiding. Dankzij zijn consistentie en verbeterde houdbaarheid kun je ook kale plekken in je baard ermee maskeren of een mooiere vollere baard creëren.

Zweet en regen deren het poeder niet. Als het nodig is, kun je het gewoon verwijderen met een vochtig cosmetisch doekje of een beetje zeep.

HOEVEEL KOST IMPERIO HAIR CONCEALER?

Check de actuele prijs en de volumekortingen hier.

IMPERIO Uitgroeipoeder gaat meestal maanden mee, afhankelijk van de toepassing.

VOORDELEN

DIKKER HAAR KRIJGEN BIJ ERFELIJKE HAARUITVAL

De volgende haarverdikkers zijn goed geschikt voor mannen en vrouwen die aan alopecia androgenetica lijden. Bij erfelijke haaruitval dunt het haar op de bovenkant van het hoofd uit, terwijl het haar achter in de nek meestal onaangeroerd blijft.

Mannen ontwikkelen eerst terugwijkende haarlijnen en een kaal achterhoofd, en later versmelten de dunner wordende gebieden tot een half kaal hoofd. Vrouwen hebben vooral last van haaruitval op de kruin van het hoofd en bij de haarlijn.

Natuurlijk kunnen extensions in deze gebieden slechts in beperkte mate gebruikt worden. Er is een meer discrete oplossing nodig die er authentiek en vol uitziet, zelfs als er nauwelijks nog natuurlijk haar over is.

HAARSTUKJES - IDEALE HAARVERDIKKER OP DE BOVENKANT VAN HET HOOFD

Intussen staat de toupet niet meer alleen op de haarwerkmarkt. Er zijn nieuwe versies van haarstukken ontstaan om aan de individuele eisen en behoeften van de klanten tegemoet te komen.

Welk haarwerk voor jou geschikt is, hangt bijvoorbeeld af van hoeveel eigen haar je hebt, of je je haarwerk permanent wilt dragen of het elke avond af wilt doen, en hoeveel je bereid bent ervoor te betalen.

Redhead Woman With Flowers Red Blue Young Fashion Photoshooting

HAARWERK: DIKKER HAAR KRIJGEN MET BOVEN OP HET HOOFD GEDRAGEN HAARSTUK

In principe is dit een gedeeltelijke pruik die alleen de bovenkant van het hoofd bedekt. In plaats van je kapsel helemaal te bedekken, verbergt een bovenhoofds haarstuk alleen de dunner wordende gedeelten. Op zijn best gaat hij naadloos op in het totaalbeeld.

Zulke haarwerken zijn vooral populair bij vrouwen die erg dun haar hebben of lijden aan erfelijke haaruitval.

Een bovenhoofds haarstuk kan met clips bevestigd worden (vergelijkbaar met clip-in extensions). Dit maakt het mogelijk het haarstukje te verwijderen bij het slapen en vergemakkelijkt de haarverzorging.

Het is ook mogelijk om het aan je eigen haar te bevestigen met een haarweeftechniek (vergelijkbaar met de bonding methode). Bij deze variant houdt de haarverdikking tot 8 maanden aan.

WAT KOST EEN BOVENHOOFDS HAARSTUK?

Als je besluit een haarstuk voor de bovenkant van je hoofd te nemen, moet je vanaf 1700 euro rekenen. 

Het moet immers individueel voor je gemaakt worden, zodat het precies past en er geen kleurverschil met je eigen haar te zien is.

VOORDELEN
NADELEN
HAARNET

Een wat mildere procedure is een doorlatend net waaraan echt of synthetisch haar bevestigd wordt. Je eigen haar wordt gelijkmatig door het haarnet getrokken, lok voor lok, en verbindt zich op deze manier met het haarwerk. Tenslotte wordt het op de bovenkant van je hoofd bevestigd door verlijming, waar je het tot zes maanden kunt dragen.

Intussen zijn er ook alternatieven tussen clip-in en permanente haarstukjes: De truc is om het haar met onzichtbare clips vast te zetten nadat het door het net getrokken is. Dit bespaart je het tijdrovende lijmen en je haar wordt maximaal beschermd. Je moet deze variant echter elke 4 weken opnieuw laten hechten.

WAT KOST EEN HAARNETJE?

Voor zo’n haarwerk moet je, als je het voor jou op maat wilt laten maken, rekenen op een bedrag van vier cijfers.

VOORDELEN
TOUPET, OLD SCHOOL DIKKER HAAR KRIJGEN

De good old toupet is misschien wel de bekendste vorm van een haarverdikker en veruit de populairste bij mannen. Dit kan te maken hebben met het feit dat een toupet zelfs uit een kaal hoofd een volumineus kapsel kan toveren. Dus je kunt zelfs dikker haar krijgen als je grotendeels kaal bent. 

Het verschil tussen een toupet en een hoofddeksel is dat het direct aan het haar bevestigd wordt. Een toupet, daarentegen, wordt op de hoofdhuid geplakt. Dit betekent dat er heel weinig of geen haar nodig is om dit haarsysteem te bevestigen.

Een toupet wordt op de bovenkant van het hoofd vastgemaakt met speciale huidvriendelijke, zweetbestendige kleefstof of met dubbelzijdige kleefstrips. Omdat de kleefstof alleen op gladde huid hecht, moet het haar onder de toupet vooraf helemaal afgeschoren worden.

Toupet Alternatief IMPERIO Haarvezels

Het is het beste om een toupet individueel voor je te laten maken door een haarspecialist, zodat hij goed past en er authentiek uitziet. Je kunt kiezen tussen synthetisch haar en mensenhaar. Het haarstukje kan dan naar eigen wens gestyled worden en is, als het van goede kwaliteit is, niet van echt haar te onderscheiden.

WAT KOST EEN TOUPET?

Afhankelijk van het type, de leverancier en de kwaliteit, kunnen de kosten van een toupet variëren van circa 500 euro to in de duizenden euro’s.

HOE LANG KUN JE EEN TOUPET DRAGEN?

Je kunt het maximaal 3 maanden dragen voordat je het af moet doen, schoonmaken en je hoofdhuid scheren.

HOE VERZORG JE EEN TOUPET GOED?

Als je een toupet draagt, moet je de haargrens dagelijks schoonmaken om te voorkomen dat zweet en vuil zich rond de randen ophopen. Anders bestaat het gevaar dat de werking van de lijm verslechtert en het haarstuk loslaat.

Je moet ook elke avond voor je naar bed gaat stylingproducten uit je haar verwijderen. Voor het wassen kun je het beste shampoo gebruiken die ontwikkeld is voor het zacht reinigen van toupets.

VOORDELEN
NADELEN

HAARGROEIMIDDELEN OM DIKKER HAAR TE KRIJGEN

Als je nieuwe haargroei wilt stimuleren en wil je dikker haar krijgen, dan moet je natuurlijk eerst de oorzaak van het haarverlies vaststellen. Cosmetische haarverdikking kan op korte termijn een effect hebben op je zelfvertrouwen, maar het lost je probleem niet op.

Het is het beste een dermatoloog te raadplegen. Hij of zij zal weten of een medische haarhersteller geschikt voor je is.

Een dermatoloog kan je ook testen op tekorten en zo nodig supplementen aanbevelen.

In geen geval mag je in een opwelling medicijnen tegen haaruitval nemen – zelfs niet als ze zonder recept en zonder recept verkrijgbaar zijn, zoals het werkzame bestanddeel minoxidil.

Minoxidil wordt als een schuim op de hoofdhuid aangebracht en treedt in werking na 3 tot 4 maanden regelmatig gebruik. Het middel heeft naar verhouding weinig ongewenste bijwerkingen. Maar zoals de meeste medicijnen tegen haaruitval helpt het alleen tegen erfelijke factoren door dihydrotestosteron weg te houden van de haarwortel.

Hoewel minoxidil geschikt is voor zowel vrouwen als mannen, zijn er andere behandelingen die alleen geslachtsspecifiek gebruikt mogen worden. Zo kan een vrouw die een middel inneemt dat alleen voor mannen is goedgekeurd, blijvende schade aan haar gezondheid toebrengen.

Kortom, je brengt je lichaam onnodig in gevaar als je een product neemt dat niet op je persoonlijke behoeften is afgestemd. Vraag, voordat je haargroeimiddelen uit de apotheek neemt, advies aan een dermatoloog.

Meer dan 100.000 mensen gebruiken al IMPERIO Haarvezels

Onzeker door je dunne haar of kale plekken?

Hier is jouw oplossing.
In 20 seconden weer vol en dik haar.
De waardering van shop.imperio-haarvezels.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 261 reviews.