Een vraag buiten de FAQ?
Chat met ons of bel:

085 - 06 01 030

Ma-Vr: 09.00-19.00

Imperio Volumepoeder Meer Volume In Haar

Wil je meer volume in je haar? DONE 👊

Geloof ons niet! Geen woord! Wat je in plaats daarvan kunt geloven is de feedback van mensen die onze producten al zelf gebruiken. We vroegen IMPERIO klanten hun haarpoeder test te documenteren en ons dan te vertellen hoe dit kleine, maar machtige busje hun leven heeft veranderd.

“Minder stress en minder tijd in de badkamer”, zegt Diego.

“Meer volume in mijn haar én een beter kapsel!”, zegt Christine* en voegt eraan toe: “Ik zou het niet geloofd hebben. Ik dacht nog: Ja, ja, je kunt me nog meer vertellen”.

IMPERIO’s Beste Volumepoeder

Ons vederlichte volume poeder haar kan gebruikt worden om het haar te stylen en te verstevigen. Het geeft haar volume en grip zodat je zorgvuldig gecreëerde model nog steviger blijft zitten.

Dus wil je dun haar meer volume geven, probeer het dan eens.

“DE HAAR POEDER MAN TEST VERRASTE ME”.

Mann Portrait Face Imperio Haarpuder Test Authentisch Nutzer Kunden Erfahrungsbericht Volumenpuder
Diego

Diego gebruikt IMPERIO Haarpoeder om zijn korte haar in model te houden. “Ik ben meer het praktische type”, vertelt hij. “Voor haarstyling heb ik een eenvoudig product nodig waarmee ik snel het gewenste resultaat kan bereiken”. Zijn streven: er goed uitzien met weinig moeite.

“Voordat ik IMPERIO Volumepoeder ontdekte, gebruikte ik haarwax. Maar ik was daar helemaal niet tevreden over.

Ik moest de hele tijd een blikje bij me dragen en het meerdere keren per dag stylen, omdat het haar ondanks de “sterke fixatie” steeds uit model raakte.
Hoe meer was ik gebruikte, hoe draderiger en platter mijn haar eruit zag.

Dankzij IMPERIO haarpoeder voor meer haar volume ben ik van deze problemen af!

Ik aarzelde lang voor ik het voor de eerste keer bestelde. In plaats daarvan stelde ik eerst goedkopere producten op de proef met haarpoeder. Man, ik kan mijn haren wel uittrekken als ik er aan denk! Hoeveel geld zou ik bespaard hebben als ik niet eerst drie van de goedkope gekocht had, maar meteen op IMPERIO vertrouwd had.”

MEER VOLUME IN HAAR: BESTE VOLUMEPOEDER

“Het eerste wat me opviel was hoe licht het haar styling poeder is. Het verspreidt zich als vanzelf en wordt volkomen onzichtbaar in het haar. Dat maakte me eerst een beetje wantrouwig – als ik er niets van zie, kan het poeder dan werkelijk doen wat het belooft?”

Daarom verbaasde het effect me. Hoewel ik er helemaal niets van merk, geen glans of plakkerige lokken zoals bij andere producten, blijft het heel goed zitten.

Met dit volumepoeder krijgt mijn haar als vanzelf grip en veerkracht, zonder dat ik het uitgebreid hoef voor te bereiden.

Het gaat meestal als volgt: na het opstaan was ik mijn haar, kam en föhn het, dan strooi ik er een beetje volumepoeder in en ik ben klaar. Ik heb zelfs geen haarlak meer nodig. Het hele gebeuren duurt hooguit 10 minuten.

Toen ik vroeger wax gebruikte, kon mijn vriendin me ermee plagen als ze door mijn haar woelde. Nu haal ik gewoon mijn vingers door mijn haar met een grijns en het zit weer op zijn plaats. Dat vind ik zo leuk aan IMPERIO poeder voor haar: 

ik kan mijn haar zo vaak stylen als ik wil zonder nieuw poeder te hoeven aanbrengen.”

IMPERIO Volumepoeder is het enige product dat ik nog nodig heb om mijn haar te stylen. Verreweg het beste volumepoeder op de markt.

Diego, IMPERIO klant

“IMPERIO HAARPOEDER GEEFT ME EEN HEEL ZEKER GEVOEL”.

Woman Dog Imperio Haarpuder Test Erfahrungsbericht
Christine

Voor Christine is IMPERIO Haarpoeder de beste grondlaag voor haarvezels: “Op mijn haar kunnen vertrouwen is voor mij ongelooflijk belangrijk. Ik ben graag buiten met mijn hond Asterix en hou van lange wandelingen op het strand. Mijn stylingproducten moeten daar tegen kunnen.”

“Hallo IMPERIO, met mij heb je een scepticus in het wild overtuigd 😉 .

Ik ben zelf commercieel ontwerper en toen ik je producttekst las, dacht ik eerst: Ja, ja, je kunt me nog meer vertellen. Maar nadat ik zo’n geweldige ervaring had gehad met IMPERIO haarvezels, wilde ik ook het volgens jullie beste volumepoeder uitproberen.

Voor mijn eerste haarpoeder test koos ik spontaan de winderigste dag van de week. Eerst bracht ik royaal haarpoeder aan, direct op mijn haarlijn.

Wauw, als iets de naam beste volumepoeder verdient, dan is het dit wel!

Ik wist niet wat me overkwam toen mijn dunne, steile haar plotseling dik en volumineus aanvoelde. Daarna bracht ik IMPERIO haarvezels aan, zoals ik elke dag doe, maakte het af met een wat van jullie IMPERIO fixeerspray en ging op weg naar het strand.

Terwijl ik de stok voor Asterix gooide en de herfststorm vanuit de zee om mijn oren floot, voelde ik me licht, vrij en mooi. Voor het eerst sinds lange tijd maakte ik me geen zorgen meer over wat er met mijn haar gebeurde.

Imperio Starterskit Haarvezels
IMPERIO Starterskit. Volumepoeder, Haarvezels en Fixeerspray

MEER HAIR VOLUME, MEER ZEKERHEID, LEKKER LEVEN: BESTE VOLUMEPOEDER REVIEW

“Toegegeven: Eigenlijk ben ik een bange haas. Hoewel IMPERIO haarvezels tot nu toe altijd betrouwbaar zijn geweest, voelde ik me er niet altijd echt 100% zeker bij.”

Telkens als er een briesje stond, was ik bang er iets van te verliezen. En als ik een pet of kap droeg, durfde ik me nauwelijks te bewegen. Uit angst dat het mijn haar zou verpesten.

Toen zei ik tegen mezelf: zo ben ik niet.

Ik ben een vrouw die van plezier houdt, ik wil mijn leven actief vorm geven zonder me steeds zorgen te maken. En ja toegegeven, ik wil ook mooi en aantrekkelijk zijn.

IMPERIO haarvezels hebben mijn droom van dik haar vervuld. Alles wat ik nog nodig had was IMPERIO Haarpoeder, voor meer volheid, volume en zekerheid.

Nu kan ik het echt bevestigen. Jullie volumepoeder is niet alleen top om te stylen maar ook de perfecte grondlaag voor haarvezels.

Want na mijn stormachtige wandeling op het strand waren mijn wangen rood, mijn oren half bevroren en mijn krullen door de wind weggeblazen.

Een echte beach look dus… 

Maar mijn haar was nog even vol, dik en volumineus als voor de wandeling. 

Dus als je je afvraagt: hoe krijg je meer volume in je haar dan heb je nu het antwoord! 🤩

IMPERIO Volumepoeder geeft me de zekerheid die ik nodig heb om helemaal mezelf te zijn.

Christine, IMPERIO haarvezels gebruiker

*We hebben de namen veranderd om privacyredenen.

BESTE VOLUMEPOEDER UIT DEZE ONAFHANKELIJKE TEST 

Naast al deze reviews (check vooral ook de reviews op de pagina van ons Volumepoeder) zijn er nog meer onafhankelijke testen.

Deze bewijzen nogmaals dat IMPERIO Volumepoeder het beste poeder op de markt is voor meer volume in haar.

Probeer het haar volume poeder mannen en vrouwen zelf.

Beste Volumepoeder Top X

Meer dan 100.000 mensen gebruiken al IMPERIO Haarvezels

Onzeker door je dunne haar of kale plekken?

Hier is jouw oplossing.
In 20 seconden weer vol en dik haar.
De waardering van shop.imperio-haarvezels.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 265 reviews.