Een vraag buiten de FAQ?
Chat met ons of bel:

085 - 06 01 030

Ma-Vr: 09.00-19.00

Mooi Haar

Mooi haar. Weer vol en dik in seconden...

Meer dan 100.000 mensen gebruiken al IMPERIO Haarvezels

Onzeker door je dunne haar of kale plekken?

Hier is jouw oplossing.
In 20 seconden weer vol en dik haar.

WAAROM IS MOOI HAAR EN EEN VOLLE BOS ZO SEXY?

Mooi Haar. Liefst vol en dik. We zijn jaloers op hen die het hebben en balen als we niet tot de gelukkigen behoren. Mooi haar staat symbool voor gezondheid, fitheid en is onmiskenbaar sexy. De meeste stijliconen kunnen prat gaan op hun dikke manen en we kijken jaloers naar hen.

Als we geconfronteerd worden met een aantal mensen, vinden we diegenen die dik, gezond uitziend haar hebben vaak het meest begeerlijk.

Sissi Langes Haar Dit komt doordat we vol haar associëren met jeugd en dus ook met vruchtbaarheid.

In de 18de eeuw werden pruiken om precies deze reden een mode must voor adellijke heren. Ongeacht of een man of een vrouw ze droeg, het doel was om andere potentiële rivalen te overtroeven. De kapsels waren navenant uitgebreid.

Oudere heersers gebruikten ook pruiken om te proberen een jonger uiterlijk uit te stralen en zo macht, aantrekkelijkheid en – dankzij de weelde van de pruiken – ook rijkdom.

Keizerin Sissi was ronduit geobsedeerd door haar lange, zwarte haar. Het mocht niet geknipt worden en ze probeerde met alle mogelijke en ook bedenkelijke middelen een zo volumineus mogelijke haardos te krijgen.

Heren met dunner wordend haar, daarentegen, worden eerder geassocieerd met wijsheid en levenservaring. En hoe groter de terugwijkende haarlijn, hoe groter de wijsheid.

Maar wat als je tijd voor grote, zichtbare wijsheid nog niet gekomen is? Voel je je oud omdat je (gebrek aan) haar je ouder doet lijken dan je bent?

We geven je hier wat tips hoe je er sexy, jong en begeerlijk uit kunt zien, zelfs met haaruitval of natuurlijk dun haar.

WAT IS DE OPLOSSING? KAAL OF HAARVEZELS VOOR MOOI HAAR?

Nu zijn er natuurlijk verschillende manieren om je gebrek aan hoofdhaar te verhullen. Afhankelijk van of je tot het schone of het sterke geslacht behoort, zijn de alternatieven heel verschillend. We vertellen je welke trucs je kunt toepassen om je sexy en begeerlijk te voelen ondanks je gebrek aan haar.

MET DEZE TIPS KRIJG JE MOOI HAAR EN ZUL JE JE SEXY VOELEN – ONDANKS HAARUITVAL!

Er zijn veel kapsels die je ondanks haaruitval kunt dragen. Elk haarverlies is anders en het moet eerst duidelijk zijn welk type het is.

Haarverlies aan de voorkant van je hoofd is natuurlijk moeilijk te verbergen. In dit geval zou een haarstukje helpen. Anders is er natuurlijk de mogelijkheid van een kort kapsel of een kaalgeschoren hoofd.

Cosmetics 3485914 640

TIP 1: DE HAAR-BOOSTER

Er zijn veel producten op de markt die de groei van je haar kunnen versterken. Een goede optie zijn cafeïne-shampoos of zelfs handgemaakte producten die de haargroei kunnen stimuleren. Als je meer wilt weten, hier zijn 5 huismiddeltjes tegen haaruitval.

 

TIP 2: HAARVEZELS VOOR MOOI HAAR

10 Kleuren IMPERIO Haarvezels

Je kunt een onmiddellijk resultaat bereiken met Hair Fibers oftewel haarvezels. Ze zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Haarvezels zijn er in een grote verscheidenheid aan kleuren en zijn ongelooflijk gemakkelijk aan te brengen. Ze worden eenvoudig met haarlak vastgezet. We laten je hier graag zien hoe het precies werkt!

TIP 3: PLASTISCHE CHIRURGIE – HAARTRANSPLANTATIE

Er is ook de mogelijkheid van plastische chirurgie, die even geschikt is voor mannen als voor vrouwen. Mannen neigen er echter meer toe een haartransplantatie te ondergaan.

Dit is vooral doordat mannen meer bereid lijken om het risico van zo’n interventie te nemen.

Mooi Haar Vol Dik IMPERIO

TIP 4: HAIR EXTENSIONS

Voor vrouwen met lang, dun haar is er natuurlijk ook een groot assortiment aan wondermiddelen, die je haar naar een beter resultaat leiden.

Of het nu gaat om haarextensies in Braziliaanse stijl, clipjes of haarstukken voor een snelle behandeling – in elke situatie is het mogelijk om je haar optisch te laten groeien.

TIP 5: OOK ZONDER HAAR SEXY?

Mann Glatze Haarausfall

Je zou denken dat het voor mannen gemakkelijker zou zijn zonder een volle haardos te doen. Velen laten hun haar gewoon zo kort mogelijk knippen.

Kaalheid kan ook heel aantrekkelijk zijn, want het vestigt de aandacht op de ogen en de gestalte van de man. Vooral mannen met een atletische lichaamsbouw vestigen de aandacht van de kijker op andere attributen dan het haar op het hoofd.

Maar mannen hebben vaak problemen omdat ze ouder lijken door weinig haar. En natuurlijk willen mannen jong, sterk en aantrekkelijk overkomen. Niet elke man kan gemakkelijk aanvaarden dat hij (veel) ouder wordt geschat dan hij in werkelijkheid is.

TIP 6: HAARTRENDS VOOR VROUWEN – WAT IS MOOI HAAR, WAT IS SEXY EN WAT IS EEN MUST?

Dun haar wordt meestal niet als bijzonder aantrekkelijk gezien. Vrouwen hebben hier evenveel last van als mannen.

Mooi Haar Kort En Sexy Er zijn maar weinig vrouwen die besluiten een kort kapsel te nemen. De angst om met het verlies van lang haar niet meer vrouwelijk en begeerlijk te zijn weerhoudt veel vrouwen ervan hun haar radicaal kort te knippen.

Toch staat vooral vrouwen met heel grote, expressieve ogen kort of heel kort haar erg goed. Voorwaarde hiervoor is de juiste gezichtsvorm. Praat gewoon eens met je kapper om te zien of een kort kapsel bij je past.

Bovendien kiezen steeds meer prominente dames in Hollywood voor gedurfde korte kapsels. Daarmee hebben ze kort haar weer in de mode gebracht.

De beslissing om je haar te knippen is niet alleen een grote visuele verandering, maar ook een statement voor emancipatie en tegen stereotiepe genderrollen.

Weet je niet zeker welk kapsel geschikt is voor jou? Wees niet bang om iets nieuws te proberen. Dunne plekken kunnen gemakkelijk verborgen worden met haarvezels.

Leestip: Trendy kapsels voor vrouwen – hoe ze te stylen met haarvezels

Meer dan 100.000 mensen gebruiken al IMPERIO Haarvezels

Onzeker door je dunne haar of kale plekken?

Hier is jouw oplossing.
In 20 seconden weer vol en dik haar.
De waardering van shop.imperio-haarvezels.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 261 reviews.